Wistrand Advokatbyrå fortsatt stolt partner till Volvo Car Scandinavian Mixed
2023.04.27

Wistrand Advokatbyrå fortsatt stolt partner till Volvo Car Scandinavian Mixed

För omedelbar publicering
Torsdag den 27 april 2023

Wistrand BOILER 2.jpg

Pressrelease

Tillsammans med Wistrand Advokatbyrå är vi stolta och glada över att kunna presentera vårt fortsatta partnerskap inför Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 i Stockholm den 8–11 juni.

”Vi är stolta och glada över att även i år vara samarbetspartner till Volvo Car Scandinavian Mixed. Hållbarhets- och jämställdhetsfrågor är idag mer aktuella än någonsin och behovet av att finna en god balans mellan ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvarstagande är stort. För Wistrand är det naturligt och självklart att vara en del av Volvo Car Scandinavian Mixed som inte bara samlar de bästa golfspelarna, utan som också tar tydlig ställning i frågor om jämställdhet, hållbarhet och socialt ansvarstagande”, säger Erik Ullberg, Managing Partner Wistrand Göteborg.

”Wistrands tydliga fokus på inte bara miljömässig hållbarhet utan även på den ekonomiska och sociala hållbarheten är något som går helt i linje med Volvo Car Scandinavian Mixeds värderingar och värdegrund. Därmed kunde inte vårt fortsatta partnerskap med Wistrand kännas mer rätt. Vi är stolta över att Wistrand väljer vår innovativa plattform för att stärka sina relationer till befintliga och nya kunder och vi ser mycket fram emot årets evenemang tillsammans med Wistrand och att fortsätta stärka vår relation och vårt partnerskap”, säger Claes Nilsson, vd på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

Om Wistrand
Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Wistrand biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i klienternas dagliga verksamhet. Förtroende utgör grunden för Wistrands verksamhet, och i över ett sekel har Wistrands målsättning alltid varit att tillvarata klienternas intressen på bästa möjliga sätt och därigenom förtjäna och upprätthålla deras förtroende för Wistrand som deras legala rådgivare.

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Wistrand Advokatbyrå och Volvo Car Scandinavian Mixed på https://www.wistrand.se samt www.volvoscandinavianmixed.se.

För mer information, vänligen kontakta:
Leila Mehmedovic, Marknadskoordinator, Wistrand Advokatbyrå
leila.mehmedovic@wistrand.se
Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed
pernilla@wedosports.se

SLUT

Dp world