Biljetter || Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
Biljetter säljs även på plats i mån av tillgång. Vissa entrétider eller hela dagar kan vara slutsålda. Vi rekommenderar er att köpa biljett via vår biljettsida.

Entrébiljett

UPPLEV GOLF SOM DU ALDRIG SETT DET INNAN

Entrébiljetten ger dig tillträde till tävlings- och evenemangsområdet på vald dag mellan 6:e och 9:e juni. Njut av en spännande dag på golfbanan, testa på golfaktiviteter i vår 'Mixed Village' och upplev golf i världsklass.

Pris: Från 325 kr

Köp biljett här
Tickets image
Tickets image

Premiumbiljett

HELHETSUPPLEVELSE I VÄRLDSKLASS

Premiumbiljetten är designad för dig som söker förhöjd upplevelse på Volvo Car Scandinavian Mixed. Förutom tillgång till Premiumloungen vid partyhålet, inkluderar denna biljett även mat, dryck och parkering. Unna dig själv en extra festlig upplevelse och njut av golftävlingen på bästa möjliga sätt.

Pris: Från 825 kr

Köp biljett här

Veckobiljett

UPPLEV HELA VECKAN

Med en veckobiljett får du chansen att uppleva varje spännande moment på Volvo Car Scandinavian Mixed, från torsdag till söndag. Följ golfens världsstjärnor i deras kamp om 2024 års pokal – från första slag till sista putt. Delta i en unik golffest och njut av den fantastiska stämningen, musiken och maten som evenemanget erbjuder.

Pris: Från 1 275 kr

Köp biljett här
Tickets image