Biljetter || Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
Biljetter säljs även på plats i mån av tillgång. Vissa entrétider eller hela dagar kan vara slutsålda. Vi rekommenderar er att köpa biljett via vår biljettsida.

Entrébiljett

UPPLEV GOLF SOM DU ALDRIG SETT DET INNAN

Välkommen till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023, en innovativ plattform och mötesplats som bygger och stärker relationer samt inspirerar nästa generations förebilder. Var med och upplev ett modernt och samtida evenemang som utmanar normer. Tillsammans har vi brutit ny mark och banat väg för nya möjligheter där jämställdhet, innovation och hållbarhet står i fokus. Entrébiljetten ger dig tillträde till tävling- och evenemangsområdet på vald dag mellan den 8-11 Juni.

Pris: Från 400 kr

Köp biljett här
Tickets image
Tickets image

Premium Ticket

HELHETSUPPLEVELSE I VÄRLDSKLASS

Premiumbiljetten är till för dig som vill uppgradera din eller dina kunders upplevelse lite extra på Volvo Car Scandinavian Mixed. Njut lite extra av tävlingen med tillgång till Premiumlounger, inkluderad mat och dryck samt parkering. Evenemanget har med sin unika profil blivit en naturlig mötesplats för att diskutera framtidens affärsmöjligheter utifrån Hållbarhet, Jämställdhet och Innovation. Samla era kunder, leverantörer eller kollegor för att nätverka och umgås under avslappnande former i vår perfekt placerade premiumlounge längst med hål 18 samt 13 för att bevittna Europas bästa golfspelare på nära håll. Lunch kan hämtas i Mixed Village och tas med ut till läktarplatserna.

Välkomna till Volvo Car Scandinavian Mixed, where business becomes pleasure.

Pris: Från 800 kr torsdag eller fredag
1000 kr lördag eller söndag

Köp biljett här

Veckobiljett

UPPLEV HELA VECKAN

Med en veckobiljett kan du uppleva spänningen på Volvo Car Scandinavian Mixed under alla evenemangets dagar, torsdag till söndag. Se när golfens världsstjärnor gör upp om 2023 års pokal från första slag till sista putt. Kom och upplev den unika golffesten, stämningen, musiken och maten som Volvo Car Scandinavian Mixed har att erbjuda under hela veckan! Välkommen den 8-11 juni 2023!

Pris: 1275 kr

Köp biljett här
Tickets image