Partnerinformation

Vi tror på att bygga varumärke tillsammans med våra partners. Utifrån sponsorstrukturen skapar vi unika rättigheter som optimerar ditt företags aktivering. Vi är övertygande om att du får mer valuta för pengarna om vi tillsammans har ett syfte med det vi gör. Volvo Car Scandinavian Mixed blir en del av er befintliga kommunikationsmix som skapar associationer som stärker ert varumärke. Vi skräddarsyr lösningar för att optimera ditt företags partnerskap. Volvo Car Scandinavian Mixeds olika partnerskap är konstruerade av fyra grundpelare, Association, Exponering, Relation och Hållbarhet.

Vår digitala partnerguide

Stort tack! Till alla våra partners.

Utan er hade inget varit möjligt och tillsammans bryter vi ny mark.

Title partner

Volvo Car Sverige

Main partners

EmiratesHusqvarnaDP World

Official Partners

RamirentAJ ProdukterFootJoyVisit Skåne

Host Venue

Host City

Vasatorps GolfklubHelsingborg Stad

Partners

SwegonVitamin WellDormyClarion Hotel & Congress Sea USvenska GolfförbundetChildhood

Media Partners

Dagens IndustriViaplay GroupExpressen

Official suppliers

Creative TechnologyTPOLejonet & BjörnenExtrem EventsTitleistCarotteMariestads Alkoholfri

Exhibitors

Tourism IrelandAndalucia Golf FederationGran CanariaGolf PlaisirRegion of ValenciaKatalonia

Våra partnerskap. Hitta matchningen för dig.

Main Partner

Som main partner når ni en bred målgrupp genom skräddarsydd exponering, stark association till ett innovativt och unikt evenemang med fokus på innovation och jämställdhet. Ni har möjlighet att möta nya potentiella kunder i egna utställningytor runt arenan. I egenskap av Main partner finns en stor möjlighet att underhålla kunder genom golfdagar, seminarier och Pro-am.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Official Partner

Som official partner når ert varumärke ut genom exponering på plats och via våra sociala kanaler. Ni träffar nya kunder i anslutning till vår utställarby. Ni har även möjlighet att underhålla kunder under golfdagar, i våra partnerlounger och Scandinavian Mixed seminarie.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Partner

Som partner träffar ni rätt kunder via vår breda målgrupp. Ni har möjlighet att bjuda in viktiga kunder till evenemanget och umgås under avslappnade former. Ert varumärke exponeras på plats i anslutning till er aktivering.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Official Supplier

Som supplier blir ni del av en dynamisk partnergrupp. Ni får visa upp era produkter i ett exklusivt sammanhang och bidrar till att skapa ett evemang som ligger i framkant internationellt. Ert varumärke exponeras i samband med de produkter ni bidrar till evenemanget med.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Några av våra viktiga partners

Swegon

"Jag är väldigt glad över att vi även i år är med som partner till Volvo Car Scandinavian Mixed. Golftävlingens tydliga fokus på innovation och hållbarhet, med jämställdhet som ett av de prioriterade områdena, ligger helt i linje med vårt eget arbete på Swegon. Vi levererar redan många av branschens mest energieffektiva produkter för ett hälsosamt och hållbart inomhusklimat, och håller hela tiden på att vidareutveckla vårt eget hållbarhetsarbete, bland annat genom att vara först i vår bransch med EPD:er, miljövarudeklarationer för produkter utifrån ett livscykelperspektiv. Vi höjer också våra mål inom jämställdhet, ett område där hela vår bransch har en stor utmaning. Dessutom är Volvo Car Scandinavian Mixed en perfekt arena för oss att nå ut med vårt budskap kring vikten av ett bra inomhusklimat”, säger Andreas Örje Wellstam, VD på Swegon Group.

Eleiko

”Vi är stolta över att kliva in som partners till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022. Innovation och jämställdhet är viktiga delar av Eleikos DNA och det känns därför som en självklarhet att samarbeta med Volvo Car Scandinavian Mixed. Vi har som vision att göra människor starkare, i sin sport såväl som i livet, och ser detta som en möjlighet att nå ut till professionella golfare såväl som golfentusiaster. Som lokal partner ser vi fram emot att kunna välkomna Europas bästa damer och herrar till vår vackra hemstad Halmstad i sommar”, säger Erik Blomberg, VD på Eleiko.

TPO

Vi började arbetet med Volvo Car Scandinavian Mix redan 2021, egentligen ännu tidigare med organisationen bakom Scandinavian Invitation 2019, och är stolta att få fortsätta den resan tillsammans med dem 2023 och fram till 2025”, förklarar Johan Rockström, VD på TPO. ”Med erfarenhet från internationella sportevenemang som SailGP och Formula E, är TPO den professionella partnern vi behöver för att etablera och leverera en robust kommunikationslösning på en golfbana och stort evenemang som Volvo Car Scandinavian Mixed. Vi är stolta och glada att ha förmånen att fortsätta samarbeta med TPO”, säger Claes Nilsson, VD på We Do Sports

Husqvarna

Som huvudpartner kommer Husqvarna att ha en betydande närvaro under hela evenemanget, genom att visa upp sina toppmoderna autonoma lösningar för en global publik av golfare, greenkeepers och branschledare. "Vi är mycket glada över att gå in som huvudpartner till golftävlingen Volvo Car Scandinavian Mixed 2023”, säger Husqvarnas Glen Instone, President Forest & Garden. "Det här är en otrolig möjlighet att visa upp vår innovativa teknik för en bredare publik och visa hur våra produkter kan ge fördelar inte bara för husägare utan även golfbanor med deras höga förväntningar på gräsplanshantering.

MISSA INTE

Fredagsfesten

En helkväll med mingel, framträdanden och nattklubb!

Fredagsfesten

Kontakt. Bli partner idag.

I vår strävan efter att alltid ligga i framkant så har vi skapat ett evenemang som grundar sig på hållbarhet, jämlikhet och innovation, vi har skapat framtiden evenemang. Scandinavian Mixed är en plattform, perfekt lämpad för att skapa, vårda och stärka er kundrelationer. Tveka inte på att kontakta oss om ni vill vara en del av och associeras med ett unikt internationellt evenemang byggt på skandinaviska värderingar.