Partnerinformation

Vi tror på att bygga varumärke tillsammans med våra partners. Utifrån sponsorstrukturen skapar vi unika rättigheter som optimerar ditt företags aktivering. Vi är övertygande om att du får mer valuta för pengarna om vi tillsammans har ett syfte med det vi gör. Scandinavian Mixed blir en del av er befintliga kommunikationsmix som skapar associationer som stärker ert varumärke. Vi skräddarsyr lösningar för att optimera ditt företags partnerskap. Scandinavian Mixeds olika partnerskap är konstruerade av fyra grundpelare, Association, Exponering, Relation och Hållbarhet

Våra partnerskap. Hitta matchningen för dig.

Main Partner

Som main partner når ni en bred målgrupp genom skräddarsydd exponering, stark association till ett innovativt och unikt evenemang med fokus på innovation och jämställdhet. Ni har möjlighet att möta nya potentiella kunder i egna utställningytor runt arenan. I egenskap av Main partner finns en stor möjlighet att underhålla kunder genom golfdagar, seminarier och Pro-am.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Official Partner

Som official partner når ert varumärke ut genom exponering på plats och via våra sociala kanaler. Ni träffar nya kunder i anslutning till vår utställarby. Ni har även möjlighet att underhålla kunder under golfdagar, i våra partnerlounger och Scandinavian Mixed seminarie.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Partner

Som partner träffar ni rätt kunder via vår breda målgrupp. Ni har möjlighet att bjuda in viktiga kunder till evenemanget och umgås under avslappnade former. Ert varumärke exponeras på plats i anslutning till er aktivering.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Official Supplier

Som supplier blir ni del av en dynamisk partnergrupp. Ni får visa upp era produkter i ett exklusivt sammanhang och bidrar till att skapa ett evemang som ligger i framkant internationellt. Ert varumärke exponeras i samband med de produkter ni bidrar till evenemanget med.

Exponering
Association
Relation
Digital marknadföring

Några av våra viktiga partners

Stena Recycling

"Hållbarhet är navet i hela vår verksamhet, varför vi är mycket stolta över att fortsätta vårt samarbete med Scandinavian Mixed som officiell hållbarhetspartner. Att få se kvinnor och män tävla på lika villkor i Scandinavian Mixed känns både kul och viktigt", säger Fredrik Pettersson, VD på Stena Recycling.

Swegon

"Jag är väldigt glad över att vi även i år är med som partner till Volvo Car Scandinavian Mixed. Golftävlingens tydliga fokus på innovation och hållbarhet, med jämställdhet som ett av de prioriterade områdena, ligger helt i linje med vårt eget arbete på Swegon. Vi levererar redan många av branschens mest energieffektiva produkter för ett hälsosamt och hållbart inomhusklimat, och håller hela tiden på att vidareutveckla vårt eget hållbarhetsarbete, bland annat genom att vara först i vår bransch med EPD:er, miljövarudeklarationer för produkter utifrån ett livscykelperspektiv. Vi höjer också våra mål inom jämställdhet, ett område där hela vår bransch har en stor utmaning. Dessutom är Volvo Car Scandinavian Mixed en perfekt arena för oss att nå ut med vårt budskap kring vikten av ett bra inomhusklimat”, säger Andreas Örje Wellstam, VD på Swegon Group.

Cross Sportswear

”Att fortsatt vara en del av Volvo Car Scandinavian Mixed känns otroligt roligt och ett självklart val. Vi delar samma värderingsgrunder kring jämlikhet och hållbarhet vilket gör tävlingen till ett fantastiskt forum att vara en del av samt få visa upp Cross Sportswear. Som stolt partner till Volvo Car Scandinavian Mixed är vi glada över att bidra med en verkligt medveten kollektion", säger Niclas Valfridsson, VD Cross Sportswear

Eleiko

”Vi är stolta över att kliva in som partners till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022. Innovation och jämställdhet är viktiga delar av Eleikos DNA och det känns därför som en självklarhet att samarbeta med Volvo Car Scandinavian Mixed. Vi har som vision att göra människor starkare, i sin sport såväl som i livet, och ser detta som en möjlighet att nå ut till professionella golfare såväl som golfentusiaster. Som lokal partner ser vi fram emot att kunna välkomna Europas bästa damer och herrar till vår vackra hemstad Halmstad i sommar”, säger Erik Blomberg, VD på Eleiko.

Hospitality. Få ut det mesta av helgen.

Business Box UTSÅLT

BÄSTA PLATSERNA PÅ VOLVO CAR SCANDINAVIAN MIXED

Under en heldag på Volvo Car Scandinavian Mixed har ni tillgång till er egen Business Box precis vid 18:e hålet. I en avskild miljö kan ni ha presentationer, träffa kunder och ta del av spännande seminarier om framtidens affärsmöjligheter utifrån Hållbarhet, Jämställdhet och Innovation. Loungen blir en unik mötesplats för er och era kunder mitt i evenemangets hjärta. Dagen avslutas tillsammans på Hotell Tylösand med vår ”After Golf ” där seminarier och intervjuer varvas av diskussioner med snabbt växande och innovativa bolag.

PAKETET INKLUDERAR

 • Access till partnerloungen för 25 personer
 • Företagsnamn vid entré till business boxen
 • Business seminarium (Se dagsschema)
 • Egen avdelning i partnerloungen på 18:e hålet
 • Reserverade bord på terrassen i anslutning till partnerloungen
 • Lunch samt 1 dryck/pp (öl, vin, alkoholfritt)
 • Access till hål 18 och 16
 • Access till ”Volvo Car Scandinavian Mixed After Golf” på Hotell Tylösand inklusive 1 dryck/ pp.

Pris: 75.000 kr (exkl. moms)

Business Box

The Perfect Day UTSÅLT

HELHETSUPPLEVELSE I VÄRLDSKLASS

Bjud in era kunder till framtidens business-plattform på Volvo Car Scandinavian Mixed. Evenemanget har med sin unika profil blivit en naturlig mötesplats för att diskutera framtidens affärsmöjligheter utifrån Hållbarhet, Jämställdhet och Innovation. Samla era kunder, leverantörer eller kollegor för att nätverka och umgås under avslappnande former i vår perfekt placerade partnerlounge längst med hål 18 för att bevittna Europas bästa golfspelare på nära håll.

Börja dagen med intressanta seminarier där vi tillsammans med Dagens Industri diskuterar aktuella frågeställningar kring framtidens näringsliv. Fortsätt dagen med att bege er ut till vår satellit lounge vid hål 16 för att sedan avnjuta en trevlig lunch vid 18e hålet. Dagen avslutas på Hotell Tylösand med vår ”After Golf ” där seminarier och intervjuer varvas av diskussioner med snabbt växande och innovativa bolag.

Välkomna till Volvo Car Scandinavian Mixed, where business becomes pleasure.

PAKETET INKLUDERAR

 • Entré för 4 personer
 • Business seminarium (se dagsschema)
 • Lunch inklusive 1 dryck/ pp ( Öl / Vin / Alkoholfritt)
 • Access till partnerloungen på hål 18 och 16
 • Access till ”After Golf” på Torsdag och Lördag på Hotell Tylösand inklusive 1 dryck/ pp.

Pris: Från 7995 kr(exkl. moms)

The perfect Day

Stick ut med ett av våra paket för utställare.

Exhibitor
Paket 1
Paket 2
Tältstorlek i Partner Village
3x3 m
5x5 m
Golv, matta och el
Entrébiljetter
10 st
15 st
Gratis wi-fi
Parkeringsplatser/personal
2 st
2 st
Ackreditering/personal
4 st
6 st
Matbiljetter - volontär
2 st
4 st
Exposure
Företagslogotyp vid ingången till Partner Village
Exponering av företagslogotyp i det dagliga programmet
Företagsnamn utanför tältet
Företagslogotyp med länk på Scandinavian Mixed hemsida
Pris (exkl moms)
55 000kr
75 000kr

Seminarium. Inspireras kring ett gäng olika ämnen.

TORSDAG - Jämställdhet

Är jämställdhet en konkurrensfördel eller hygienfaktor i dagens samhälle?

09:00-10:00 PARTNERLOUNGE

Women in techLyssna till techföretaget Fortinet kring temat ”Women in tech”

Case - InvesteringskapitalHur fördelas investeringskapital? Endast 1 % av investeringskapital går till kvinnliga entreprenörer

Volvo Car SverigeDin bil, min bil, vår bil?

10:00-10:15 PARTNERLOUNGE

Course setupIntervju med DP World Tours, Tournament director Mikael Eriksson och Davide Lantos från LET- Hur sätts banan upp?

10:15-10:45 PARTNERLOUNGE

Volvo Car SverigeJämställdhet och bilägande med Volvo Car Sverige

17.00-18.00 HÖGSKOLAN I HALMSTAD

Pitchevent

18.00-18.45 AFTERGOLF SOFFAN Hotell Tylösand

Hur skapar vi lika förutsättningar för entreprenörskap?Träffa start-up bolaget Vividye som pratar avfärgning av tyger, Gottlery, We Brand You Play samt Cross Sportswear

FREDAG - Hållbarhet

Hur ser framtiden ut inom hållbarhet?

09:00-10:00 PARTNERLOUNGE

DP World TourFramtiden inom logistik tillsammans med DP World Tour

Volvo Car SverigeHur ser framtiden ut inom Supply Chain? Flyttar vi produktionen till mer lokalt?

Stena RecyclingVi pratar cirkulär ekonomi tillsammans med Stena Recycling

10:00-10:15 PARTNERLOUNGE

Course setupIntervju med DP World Tours, Tournament director Mikael Eriksson och Mats Lanner – Hur sätts banan upp?

10:15-10:45 PARTNERLOUNGE

Volvo Car SverigeHållbart bilägande med Volvo Car Sverige. Hur ser framtidens bilägande ut ur ett hållbarhetsperspektiv?

LÖRDAG - Människan

Vår mest hållbara resurs, människan.

09:00-10:00 PARTNERLOUNGE

EleikoHur skapar vi välmående personal?

Swegon, AJ Produkter och PIHRHur skapar vi välmående arbetsplatser?

Volvo Car SverigeHur skapar vi en välmående organisation?

PaneldebattHur vi lockar framtidens arbetskraft. Vad dessa söker i arbetstid, frihet och trygghet etc?

10:00-10:15 PARTNERLOUNGE

Course setupIntervju med representant från DP World Tour. Hur ser framtiden ut för golfen?

10:15-10:45 PARTNERLOUNGE

Volvo Car SverigeFramtidens bilägande med Volvo Car Sverige. Vilka fördelar kan vi skapa för organisationer och deras medlemmar?

18.00-18.45 AFTERGOLF SOFFAN Hotell Tylösand

MixtiveHjälper företag att växa genom att skapa innovativa och spännande lösningar med hjälp av Augumented och Virtual Reality.

NavariStart-up bolaget Navari jobbar med att ta fram AR modeller för operationer på cancertumörer på levern.

SÖNDAG - Innovation

Är innovation ett unikt försäljningsargument för svenska bolag?

09:00-10:00 PARTNERLOUNGE

Volvo Car SverigeBolaget driver innovationsutveckling i Sverige men hur kan innovation vara en exportvara?

RGNTÄr framtiden för motorcycklar eldriven?

CaseHur finansierar vi framtidens bolag och behåller entreprenörer i Sverige?

WistrandsVi pratar upphovsrätt med Wistrands och hur vi förvarar våra innovationer.

10:00-10:30 PARTNERLOUNGE

Course setupIntervju med representant från DP World Tour. Hur kan golfen fortsätta vara aktuell genom utveckling och innovation?

10:30-11:00 PARTNERLOUNGE

Volvo Car SverigeInnovation inom Volvo Car Sverige

MISSA INTE

Fredagsfesten

19.00Start19.00-19.30Välkomstdrink19.30-20.30Mingelbuffé på Leifs Lounge (Lokala råvaror, 5-6 mindre rätter, Öl, Vin, Rosé)20.30Uppträdande (Mindre artist- DJ med Saxofonist)21.00Main Act (TBC)22.00Nattklubb öppnar för allmänheten23.00Main Act (TBC) spelar igen.

Nattklubb på Leif lounge inomhus från 23.00

Fredagsfesten

Partnerstruktur

Titelpartner

Volvo Cars AB

Huvudpartners

RolexDP WorldFortinetEmirates

Officiell Hållbarhetspartner

Stena Recycling

Officiella Partners

Cross SportswearSwegonRamirentHalmstadDestination HalmstadAJ Produkter

Partners

Vitamin WellEleikoSecuritasGeberitDormyPihrHallandstrafikenBryggmästarens AlkoholfriaBravidaHotel TylösandTylöWistrand

Media Partners

Dagens IndustriViaplaySvensk GolfExpressen

Officiella Suppliers

CallawayAndalucíaCreative TechnologyTPOLejonet & BjörnenRawbike

Exhibitors

AirofitHS EYEWEAR SWEDENRFGARegion Of ValenciaSMH EstateHigh Fivethe Oitavos

Kontakt. Bli partner idag.

I vår strävan efter att alltid ligga i framkant så har vi skapat ett evenemang som grundar sig på hållbarhet, jämlikhet och innovation, vi har skapat framtiden evenemang. Scandinavian Mixed är en plattform, perfekt lämpad för att skapa, vårda och stärka er kundrelationer. Tveka inte på att kontakta oss om ni vill vara en del av och associeras med ett unikt internationellt evenemang byggt på skandinaviska värderingar.