Vår story

I över 500 år har golfen utvecklats till den sport den är idag. Golf sätter den fysiska och den mentala förmågan på prov, utan att göra skillnad på ålder. En sport där världens bästa damer och världens bästa herrar tävlar var för sig, på olika banor och med olika prispengar. Det kommer vi nu ändra på.

Sverige är ett land där golf har blivit en sport för alla. Ett land som är föregångare för innovation och jämställdhet. Här bryter vi nu ny mark.

År 2021 på Vallda Golf & Country Club utanför Kungsbacka, spelade 78 män och 78 kvinnor mot varandra, på samma bana, i samma tävling. För första gången någonsin i världen. Sveriges genom tiderna bästa spelare, Annika Sörenstam och Henrik Stenson, stod som värdpar för tävlingen.

Spelarnas tekniska talang och mentala styrka mäts hål för hål, slag för slag utan att göra skillnad på damer och herrar. Till slut korades Jonathan Caldwell som vinnare efter en jämn tävling. Scandinavian Mixed är ett golfevent anpassat till 2022. Samtida och högaktuellt. En viktig plattform för entreprenörer samt fysiska och digitala kanaler. Och för att kunna genomföra ett event av den här digniteten krävs stöd från kommuner, näringslivet och Svenska Golfförbundet.

Den stora intresset för Scandinavian Mixed gör att vi verkligen vill överträffa förväntningarna på alla plan – inför, under och efter tävlingen. Det kommer bli en mäktig upplevelse för såväl företag som för privatpersoner – en tävling för alla.

För att kunna genomföra ett evenemang i den här digniteten krävs stöd från näringslivet, kommuner och det svenska golfsamhället.

De höga krav som ställs på Scandinavian Mixed måste tillgodose behoven för varje intressegrupp och leverera långt mer än deras förväntningar före, under och efter evenemanget.

Scandinavian Mixed har skapat ett modernt golfevenemang som passar in i det samtida samhället.

Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntan när det gäller nutidens evenemangs upplevelse.

Välkommen till Scandinavian Mixed – ett evenemang för ALLA.