Wistrand Advokatbyrå förlänger samarbetet med Volvo Car Scandinavian Mixed 2022
2022.05.05

Wistrand Advokatbyrå förlänger samarbetet med Volvo Car Scandinavian Mixed 2022

För omedelbar publicering
torsdag den 5 maj, 2022

wistrand.jpg

Pressrelease Wistrand Advokatbyrå

”Vi är väldigt glad över att förlänga partnerskapet med Wistrand Advokatbyrå! Wistrand jobbar aktivt med sin värdegrund och genom partnerskapet med Volvo Car Scandinavian Mixed möjliggör detta ytterligare association till kärnvärden som jämlikhet och hållbarhet. Vi är stolta över att Wistrand väljer vår innovativa plattform för att stärka sina relationer till befintliga och nya kunder.”

-   Claes Nilsson, VD på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

”Wistrand är stolta över att vara fortsatt samarbetspartner till Scandinavian Mixed. Wistrand strävar efter en långsiktigt lönsam verksamhet som genomsyras av en god balans mellan ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvarstagande. Därför är det naturligt för oss att vara en del av Volvo Car Scandinavian Mixed som inte bara samlar de bästa golfspelarna, utan som också tar tydlig ställning för jämställdhet och hållbarhet.”

-   Lars Thunberg, Managing Partner, Wistrand Advokatbyrå

Om Wistrand 
Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Förtroende utgör grunden för vår verksamhet, och i över ett sekel har vår målsättning alltid varit att tillvarata våra klienters intressen på bästa möjliga sätt och därigenom förtjäna och upprätthålla deras förtroende för oss som deras legala rådgivare.

SLUT

Dp world