Volvo Car Scandinavian Mixed är stolta att presentera Svalner som partner
2023.05.24

Volvo Car Scandinavian Mixed är stolta att presentera Svalner som partner

För omedelbar publicering
Onsdag den 24 maj 2023

svalner boiler.jpg

Pressrelease

Vi är väldigt glada och stolta över att ha med en så viktig partner som Svalner Skatt & Transaktion inför årets upplaga av Volvo Car Scandinavian Mixed. 

- Vi är glada och stolta över att kunna presentera vårt nya partnerskap med Svalner inför årets evenemang! Svalner är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning, vars profil går helt i linje med vårt varumärkes identitet kring hållbarhet och jämlikhet.  

Detta partnerskap är särskilt relevant i dagens situation, där fokus på den finansiella transaktionsrådgivningen har blivit allt viktigare. Vi är stolta över att arbeta tillsammans med Svalner för att främja hållbar transaktionsrådgivning där vårt gemensamma fokus på en hållbar värdegrund varit en drivkraft i detta partnerskap. Vi ser mycket fram emot Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 tillsammans med Svalner, säger Henrik Hilford Brander, COO på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

- Svalner har under de senaste åren varit i en tillväxtfas där vårt varumärkesbyggande har haft en stor betydelse. Vi letar hela tiden efter samarbeten som kan förstärka vårt varumärke, vilket detta sponsorskap i synnerhet gör, säger Viktor Sandberg, Managing Partner på Svalner.

- Vi på Svalner tycker såklart att det är extra roligt att det här evenemanget den här gången hålls på Ullna som vi redan har ett nära samarbete och partnerskap med. Det här är ett evenemang i världsklass, vilket det stora intresset för att besöka oss på plats bekräftar, säger Charlotte Nordén, marknadschef på Svalner. 

--
För mer information, vänligen kontakta:

Viktor Sandberg, managing partner, Svalner, viktor.sandberg@svalner.se 
Charlotte Nordén, marknadschef, Svalner, charlotte.norden@svalner.se 

Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed, pernilla@wedosports.se

Om Svalner
Svalner Skatt & Transaktion är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Svalner arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning, värdering samt redovisning. Svalners specialistkompetenser är bland annat inom fastigheter, fåmansföretag, bank och finans, M&A samt Private Equity. Idag är Svalner över 100 medarbetare och befinner sig i en spännande tillväxtfas med många spännande satsningar.

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Svalner och Volvo Car Scandinavian Mixed på www.svalner.se samt www.volvoscandinavianmixed.se.

SLUTDp world