Vitamin Well x Volvo Car Scandinavian Mixed 2022
2022.03.17

Vitamin Well x Volvo Car Scandinavian Mixed 2022

För omedelbar publicering
Torsdag den 17 mars, 2022

DSC07895.jpg

Pressrelease Vitamin Well

 "Vi är såklart mycket stolta över att kunna förlänga vårt partnerskap med Vitamin Well. En partner med ett starkt hållbarhets och jämställdhetsfokus som passar oss och vårt evenemang. Med Vitamin Wells fokus på fysisk hälsa så kommer de lokala aktiviteterna på plats såsom gemensam yoga och löpning uppskattas oerhört mycket. Vi ser fram emot sommarens tävling tillsammans med Vitamin Well!"
- Henrik Hilford Brander , COO på We Do Sports

"Golfsporten ligger i Vitamin Wells DNA. Volvo Car Scandinavian Mixed är en unik och häftig tävling som vi självklart fortsatt vill vara en del av. Att se både manliga och kvinnliga golfare tävla mot varandra för samma trofé och prispengar är fantastiskt. Under veckan kommer vi att göra en rad olika aktiveringar såsom yoga, löpning och liknande innan och efter tävlingsdagarna. Utöver det kommer vi ha en aktivering som uppmuntrar besökare att panta sina flaskor", säger Petter Ericson Hållén, Nordic Marketing Manager på Vitamin Well

Om Vitamin Well
Vitamin Well är ett svenskt företag som producerar, marknadsför och säljer drycker berikade med vitaminer och mineraler. Vitamin Wells vitamindrycker lanserades 2008. Nu, mer än tio år senare, finns drycken tillgänglig på mer än 35 marknader över hela världen. Företaget erbjuder vitamin- och mineralberikade drycker med låga kalorier, var och en med sin egen funktion. Vitamin Well är ett smartare och hälsosammare alternativ till läsk och sockerhaltiga juicer och finns i många olika funktioner och smaker.

SLUT

Dp world