Vitamin Well fortsätter som officiell dryckespartner till Volvo Scandinavian Mixed
2023.04.27

Vitamin Well fortsätter som officiell dryckespartner till Volvo Scandinavian Mixed

För omedelbar publicering
Torsdag den 27 april 2023

Boiler VW.jpg

Pressrelease

Inför sommarens tävling på Ullna Golf & Country Club är Volvo Car Scandinavian Mixed stolta över att kunna presentera det fortsatta samarbetet med officiella dryckespartnern Vitamin Well.

- Det är svårt att hitta en tävling som känns mer naturlig att vara del av än den här, säger Petter Ericsson Hållén, marknadsansvarig för Vitamin Well globalt.

– Det är mycket som lockar med Volvo Car Scandinavian Mixed. Golfen är och har alltid varit väldigt viktig för oss som varumärke – och vi vet att många spelare uppskattar och konsumerar våra drycker, säger Petter Ericson Hållén.

Han fortsätter:

– Men att vi väljer att stötta just Volvo Car Scandinavian Mixed har att göra med deras skandinaviska nytänk, framtoning och jämställdhets- och hållbarhetsfokus. Vi gillar den riktning som de driver golfen framåt i och vill vara med på den resan. Ur den aspekten är det svårt att hitta en tävling som känns bättre att stötta och vara del av än den här.

Som dryckespartner bidrar även Vitamin Well till Volvo Car Scandinavian Mixeds hållbarhetsfokus. I år utökas antalet pantstationer längs med banan markant, så att alla besökare och spelare enkelt ska kunna återvinna sina Vitamin Well-flaskor. I och med att Vitamin Well är enskild dryckespartner till evenemanget kommer samtliga flaskor under själva tävlingen, inklusive vattenflaskorna, att bestå av 100% återvunnen plast. Den uppmärksamme kommer även märka att Vitamin Wells nya flaskor har den omtalade men viktiga nya korken som nu fortsätter sitta fast i flaskhalsen när den har skruvats av, för att minska risken för nedskräpning.  

- Vi är såklart mycket stolta över att kunna presentera vårt fortsatta partnerskap med Vitamin Well. En partner med ett starkt hållbarhets- och jämställdhetsfokus som passar oss och vårt evenemang, där bland annat antal pantstationer ökas inför i år och samtliga flaskor är gjorda av 100% återvunnen plast. Vitamin Well är ett varumärke som växt sig otroligt starkt på den globala scenen de senaste åren och i takt med att fysisk hälsa blir mer och mer viktigt, känns det helt självklart för oss som tävling att använda Vitamin Well som officiella dryckespartner. Dessutom är det extra roligt att Vitamin Well har flera av våra svenska golfstjärnor som ambassadörer, som visar vägen för framtida generationer vad gäller jämställdhet och hållbarhet.

Vi ser oerhört mycket fram emot sommarens event tillsammans med det grymma teamet på Vitamin Well, säger Henrik Hilford Brander, COO på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

Flera golfstjärnor har meddelat sitt deltagande i Volvo Car Scandinavian Mixed, bland annat svenska Joakim Lagergren som varit ambassadör för Vitamin Well i många år.

– Jag ser verkligen fram emot tävlingen. Dels för att jag är medlem i klubben och bedriver en stor del av min träning där, men också för att det var där min golfresa en gång startade. Min mamma hade kiosken på 9:an när jag var liten. Jag sprang och lekte runt med klubba och boll på 9:ans green så fort det fanns en lucka. Det finns nog ingen bana jag känner till lika väl som just Ullna. 

Även ur Lagergrens perspektiv är partnerskapet mellan Vitamin Well och Volvo Car Scandinavian Mixed en drömmatchning. 

– Oftast är vatten det enda alternativet ute på banan under tävlingar. Men där kommer produkterna från VW in och är ett grymt alternativ när du behöver fylla på för att inte dräneras där ute.

Vitamin Wells engagemang för golf
Vitamin Well har så gott som alltid engagerat sig i golf. När dryckerna lanserades 2008 var några av de första platserna där de fick att få tag på just golfbanor – och genom åren har Vitamin Well stöttat en rad golftävlingar både i Sverige och internationellt, samt ett stort antal både etablerade och lovande golfspelare. Vitamin Well har även ordnat golftävlingar i egen regi och släppt specifika Golf-upplagor av sina smaker.  

Om Vitamin Well
Vitamin Well är en svensk vitamin- och mineralberikad dryck – framtagen som ett smart och mer hälsosamt alternativ till läsk, juice och andra drycker. Vitamin Well lanserades i Sverige 2008 och säljs idag på 40 marknader runt om i världen. Vitamin Well kännetecknas av sitt innehåll av noga utvalda vitaminer och mineraler, sin goda smak och den sportiga och skandinaviska designen. För mer information om produkterna, besök vitaminwell.se. Vi rekommenderar en balanserad kost och en hälsosam livsstil.  

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Vitamin Well och Volvo Car Scandinavian Mixed på www.vitaminwell.se samt www.volvoscandinavianmixed.se.

För mer information, vänligen kontakta:
⁠Nils Lindgren, Marketing Activation Manager Vitamin Well
nils.lindgren@vitaminwell.se

Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed
pernilla@wedosports.se

SLUT

Dp world