En hälsning från Annika

Det här är ett speciellt evenemang av många anledningar och jag ser verkligen fram emot att få välkomna besökare och spelare till Ullna Golf & Country Club i juni. Tillsammans ska vi fortsätta att uppleva detta innovativa evenemang!

Annika Sörenstam

Jag älskar inkluderingen med den tävlingen. Att herrar och damer alla golfproffs tävlar tillsammans i Sverige på samma bana och för samma prissumma. Det är fantastiskt för golfen.

Jag vill inspirera nästa generation och också få golfen att växa runt om i världen. Genom  ANNIKA foundation har jag privilegiet att faktiskt försöka nå de målen och också i min nya roll som President of the International Golf Federation. Jag tror att Volvo Car Scandinavian Mixed kommer spela en viktig roll för hur vi ska ta oss dit. Genom att samla de bästa herrarna och de bästa damerna på samma bana lyfter tävlingen stiftelsens uppdrag om att få golfen att växa bland tjejer. Min förhoppning är att många tjejer kommer följa Volvo Car Scandinavian Mixed och känna självförtroendet att en dag också kunna delta i den här typen av tävling. Volvo Car Scandinavian Mixed känns också viktig på ett personligt plan. Jag växte upp med att spela med killar. Den här golftävlingen sluter min cirkel. Jag tycker att det känns väldigt roligt att fortsatt vara en del av äventyret med Volvo Car Scandinavian Mixed och visa tjejer och killar i och utanför Sverige möjligheterna med den här underbara sporten.