TPO förlänger partnerskapet med Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2023.02.02

TPO förlänger partnerskapet med Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

Torsdag 2e februari 2023

TPO.jpg

Pressrelease

Kommunikationsleverantören TPO förlänger sitt lyckade partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed inför tävlingen i Stockolm den 8-11 juni.

”Vårt mål är att förstärka och förbättra den digitala upplevelsen, både för dem som är på plats och via media. För så väl partners som publik, och för spelarna och deras sponsorer.

Vi började arbetet med Volvo Car Scandinavian Mix redan 2021, egentligen ännu tidigare med organisationen bakom Scandinavian Invitation 2019, och är stolta att få fortsätta den resan tillsammans med dem 2023 och fram till 2025”, förklarar Johan Rockström, VD på TPO.

”Med erfarenhet från internationella sportevenemang som SailGP och Formula E, är TPO den professionella partnern vi behöver för att etablera och leverera en robust kommunikationslösning på en golfbana och stort evenemang som Volvo Car Scandinavian Mixed. Vi är stolta och glada att ha förmånen att fortsätta samarbeta med TPO”,  säger Claes Nilsson, VD på We Do Sports

Om TPO
Robusta nätverkslösningar för krävande miljöer: TPO är en helhetsleverantör av kommunikationsinfrastruktur och temporära nätverk för evenemang, industri och byggsektorn. Företaget är verksamt globalt och specialiserar sig på komplexa och utmanande miljöer (som t.ex. golfbanor), och arbetar både rådgivande och operativt mot sina kunder, som innefattar bland annat FIA Formula E, Skanska och Stockholm Live. 

SLUT

blob:https://app.hygraph.com/c506bf6f-7852-425c-9e06-2b659bceedeb

Dp world