Swegon förlänger sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed 2022
2022.03.07

Swegon förlänger sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed 2022

För omedelbar publicering
Måndag den 7 mars, 2022

Pressrelease Swegon

"Vi är mycket stolta över att kunna förlänga vårt partnerskap med Swegon. En partner med ett starkt hållbarhets och jämställdhetsfokus som passar oss och vårt evenemang. Med Swegons fokus på inomhusklimat kommer tävlingen optimera ytorna under evenemanget för att hjälpa både våra partners och utövare att maximera sin prestation".

⁠- Claes Nilsson , VD på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

”Jag är väldigt glad över att vi även i år är med som partner till Volvo Car Scandinavian Mixed. Golftävlingens tydliga fokus på innovation och hållbarhet, med jämställdhet som ett av de prioriterade områdena, ligger helt i linje med vårt eget arbete på Swegon. Vi levererar redan många av branschens mest energieffektiva produkter för ett hälsosamt och hållbart inomhusklimat, och håller hela tiden på att vidareutveckla vårt eget hållbarhetsarbete, bland annat genom att vara först i vår bransch med EPD:er, miljövarudeklarationer för produkter utifrån ett livscykelperspektiv. Vi höjer också våra mål inom jämställdhet, ett område där hela vår bransch har en stor utmaning. Dessutom är Volvo Car Scandinavian Mixed en perfekt arena för oss att nå ut med vårt budskap kring vikten av ett bra inomhusklimat”, säger Andreas Örje Wellstam, VD på Swegon Group.

Om Swegon
Swegon Group AB, ägt av det på Stockholmsbörsen listade Investment AB Latour, är en marknadsledande leverantör för ett hälsosamt inomhusklimat, med lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 16 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget har 2 700 anställda och hade 2021 en omsättning på ca 6 miljarder SEK.

Dp world