Swegon förlänger sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2023.03.31

Swegon förlänger sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

För omedelbar publicering
Fredagen den 31 mars, 2023

Swegon linked.jpg

Pressrelase

- Vi ser fram emot att för tredje året vara partner till Volvo Scandinavian Mixed. För oss är det viktigt att synas i forum där man har ett starkt fokus på frågor som är viktiga för oss, som hållbarhet och jämställdhet. Golfen är en jämställd sport där man spelar på lika villkor och dessutom en sport som vänder sig till en bred målgrupp. I vårt arbete att kommunicera kring värdet av ett bra inomhusklimat för att människor skall må och prestera så bra som möjligt så är Volvo Scandinavian Mixed en bra plattform för oss att nå ut, säger Andreas Örje Wellstam, VD Swegon Group. 

-       Vi är mycket stolta över att kunna förlänga vårt partnerskap med Swegon inför Volvo Scandinavian Mixed 2023. En partner med ett starkt hållbarhets och jämställdhetsfokus som passar vårt varumärke, evenemang och vår värdegrund. Tävlingen och Swegon har ett långvarigt samarbete där Swegon är en viktig partner i arbetet mot en hållbar framtid. Med tanke på hur vår hälsa och produktivitet påverkas av inomhusklimatet har We Do Sports tagit hjälp av Swegon för att mäta inomhusklimatet på huvudkontoret i Göteborg, där vi vill säkerställa ett bra inomhusklimat för alla anställda. Swegon kommer även att mäta och visualisera inomhusklimatet på klubbhuset under årets golftävling. Vi är väldigt stolta och glada att kunna presentera vårt fortsatta samarbete med Swegon och ser mycket fram emot årets upplaga på Ullna, säger Claes Nilsson, VD på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Scandinavian Mixed.

- Vi ser fram emot att öka medvetenheten och visa på fördelarna av ett bra inomhusklimat under årets tävling, säger Andreas Örje Wellstam. 

Människor spenderar nästan 90% av sin tid inomhus, men få är medvetna om hur inomhusklimatet faktiskt påverkar både hälsa och prestation. Att investera i ett modernt inomhusklimat har många fördelar, både för miljön, genom bla minskad energiförbrukning, och för människan, genom ökad produktivitet och välmående. Swegon arbetar dessutom ständigt med att utveckla de mest hållbara produkterna för inomhusklimat på marknaden. 

Om Swegon
Swegon Group AB, ägt av det på Stockholmsbörsen listade Investment AB Latour, är en marknadsledande leverantör för ett hälsosamt inomhusklimat, med lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 21 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget har 3 000 anställda och hade 2022 en omsättning på 7 miljarder SEK.

Dp world