Stena Recycling är fortsatt Officiell Hållbarhetspartner för Volvo Car Scandinavian Mixed
2022.04.20

Stena Recycling är fortsatt Officiell Hållbarhetspartner för Volvo Car Scandinavian Mixed

För omedelbar publicering
Onsdagen den 20 april, 2022

Onsdag-115.jpg

Pressrelease Stena Recycling

Vi är enormt glada att ha Stena Recycling som hållbarhetspartner. I vår ambition att bli det ledande evenemanget inom hållbarhet, både i Sverige och inom DP World Tour, är Stena en viktig partner som med sin kunskap inom området är drivande för att jobba mot ett cirkulärt arbetssätt för både oss och våra partners.

-       Claes Nilsson, VD på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

Hållbarhet är navet i hela vår verksamhet, varför vi är mycket stolta över att fortsätta vårt samarbete med Scandinavian Mixed som officiell hållbarhetspartner. Att få se kvinnor och män tävla på lika villkor i Scandinavian Mixed känns både kul och viktigt!

-       Fredrik Pettersson, VD på Stena Recycling.

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1 700 engagerade medarbetare och 90 anläggningar över hela landet skapar Stena Recycling långsiktiga lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är stolta att vara en del av Stenasfären och ingår i Stena Metallkoncernen, som bedriver verksamhet på mer än 200 platser i nio länder.

SLUT

Dp world