Securitas upprätthåller säkerheten på Volvo Car Scandinavian Mixed
2022.04.06

Securitas upprätthåller säkerheten på Volvo Car Scandinavian Mixed

För omedelbar publicering
Onsdag den 6 april, 2022

Securitas press 2.jpg

Pressrelease Securitas

 - Volvo Car Scandinavian Mixed har haft ett framgångsrikt partnerskap med Securitas och är glada att återigen arbeta tillsammans med Securitas för att säkerställa ett tryggt evenemang för våra besökare, partners och spelare. Securitas är ett globalt företag med en stark närvaro lokalt som vi ser som en förutsättning för att arbeta tillsammans långsiktigt. Vi förväntar oss att likt tidigare år ha ett nära samarbete med Securitas för att säkerställa allas säkerhet på plats samt att tillsammans med våra partners jobba utifrån ett hållbarhetsperspektiv där Securitas lokala närvaro blir en nyckelfaktor

⁠- Claes Nilsson , VD på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

– Vårt uppdrag är att stötta arrangören i säkerhetsfrågor och kontrollera flöden och skydda eventet mot att obehöriga tar sig in. Vi kommer även stå för service och bemötande vid entréer och infarter samt inom tävlingsområdet så att besökare känner sig välkomna och säkra och kan fokusera på tävlingen. Vill man ha en trygg partner som lyssnar på och rådgör med kunden för att skräddarsy en unik lösning efter kundens faktiska behov och hitta rätt säkerhetsupplägg över tid skall man välja oss,  säger Fredrik Ahlqvist som är regionchef i syd. 

Om Securitas
Vi skyddar hem, arbete och samhälle

Securitas Sverige AB är branschledande inom säkerhetslösningar i Sverige och har haft en aktiv roll i branschens utveckling sedan starten 1934. Vår verksamhet pågår dygnet runt, året runt och vi finns i fler än 180 städer från Kiruna i norr till Ystad i syd och är arbetsgivare till ca. 10 000 medarbetare.

Volvo Car Scandinavianan Mixed har ett uttalat hållbarhetsfokus och strävar efter att ligga i framkant med sitt hållbarhetsarbete. Fokus ligger på People, Planet, Profit och Innovation, några av FN:s globala fokusområden. Hållbarhetsarbetet ligger i linje med Securitas strävan, att vara det mest hållbara bolaget i säkerhetsbranschen globalt, något som Fredrik Ahlqvist menar är grund till varför detta partnerskap passar Securitas bra.
Securitas stöder

Förenta nationernas mål för hållbar utveckling och vi tar hänsyn till de utvalda målen i vår strategi och dagliga verksamhet. Securitas har också undertecknat FN:s Global Compact, som bland annat innefattar jämställdhet, anständiga arbetsvillkor, hållbar industri, innovationer och infrastruktur samt fredliga och inkluderande samhällen. 

Dp world