Ramirent förlänger sitt officiella partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed i tre år till!
2023.11.21

Ramirent förlänger sitt officiella partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed i tre år till!

För omedelbar publicering -
Tisdag den 21 november 2023.

Official partner.jpg

Bilden av måste krediteras till We Do Sports och endast användas i samband med denna release. Klicka på bilden för att ladda ner en högupplöst version.

Pressrelease

Det står nu klart att Ramirent AB förlänger sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed med tre år! Ramirent blir fortsatt Officiell Partner till tävlingen och utgör en viktig pusselbit i uppbyggnaden av evenemanget. Det fortsatta partnerskapet markerar en viktig milstolpe på vår resa tillsammans, som stärker Ramirents avgörande roll i leveransen av evenemanget. Ramirent kommer fortsatt leverera viktiga tjänster, såsom pålitliga och sofistikerade elektriska installationer samt tillhandahållande av toppmoderna maskiner, vilket säkerställer en sömlös produktion av ett evenemang i toppklass.

I samband med detta fortsatta partnerskap reflekterar vi över de gemensamma värderingar som har legat till grund för partnerskapet; ett engagemang för innovation, ett engagemang för hållbarhet och ett starkt förespråkande för jämställdhet. Dessa principer är inte bara grunden för samarbetet utan är också djupt förankrade i alla aspekter av evenemangets planering och genomförande. Vi är stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans och ser fram emot fortsatta framsteg som detta fortsatta partnerskap kommer att medföra.  Vi blickar nu framåt och är enade i vårt uppdrag att skapa exceptionella upplevelser, samtidigt som vi sätter nya standarder i branschen genom våra gemensamma insatser.

Claes Nilsson, vd på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed, säger;

”Vi är oerhört stolta över att kunna presentera vårt fortsatta partnerskap med Ramirent. Denna förlängning är ett kvitto på styrkan och effektiviteten i vårt samarbete, där Ramirents bidrag och engagemang varit avgörande för vår framgång. Tillsammans kommer vi fortsätta att bryta ny mark och sträva efter innovation, hållbarhet och jämställdhet på våra olika sätt. Tillsammans säkerställer vi att Volvo Car Scandinavian Mixed förblir ett flaggskeppsevenemang på DP World Tour!”

Jörgen Folkeson, Key Account Manager -Projektledare Volvo Car Scandinavian Mixed på Ramirent AB säger;

” Vi är oerhört glada att få fortsätta vår resa tillsammans med Volvo Car Scandinavian Mixed. Ramirent jobbar väldigt mycket med att främja jämställdhet, mångfald och hållbarhet i vårt dagliga arbete, det är av största betydelse för vårt bolag. Volvo Car Scandinavian Mixed värderingar och upplägg går hand i hand med Ramirent. Vi är en oerhört stolt partner till evenemanget. 

Mikaela Lundqvist, Kommersiell Chef Ramirent AB

”Vi på Ramirent gillar att dela. Utöver att vi gillar att dela vår kunskap, kompetens och våra maskiner, gillar vi också att vi delar värderingar med We Do Sports. Innovation, jämställdhet och hållbarhet är grunden i allt vi gör och vad vi vill stå för. Volvo Car Scandinavian Mixed står för precis det och vi är mycket stolta att få fortsätta vara Officiell Partner till evenemanget. Tillsammans kommer vi att arbeta för att kontinuerligt vidareutveckla tävlingen till en ännu högre nivå som fler evenemang runt om i världen kan inspireras av. 

Om Ramirent AB
Ramirent jobbar varje dag för att vägleda våra kunder mot bästa möjliga miljöval av maskiner. Vårt genomgående arbete med hållbarhet har vi valt att kalla RamiGreen och idag kan vi stoltsera med en 85% grön flotta. Dagligt arbete pågår för att minska CO2 utsläpp och energiåtgång i drift hos våra kunder. 

Ramirent levererar enbart eldrivna maskiner till Volvo Car Scandinavian Mixed som en del i tourens Green Drive upplägg. 

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Ramirent och Volvo Car Scandinavian Mixed på https://www.ramirent.se samt www.volvoscandinavianmixed.se.

För frågor gällande pressmeddelandet, vänligen kontakta:

Ramirent AB
Jörgen Folkesson 
- Key Account Manager och projektledare för Volvo Car Scandinavian Mixed, Ramirent AB
Mobil: +46 76 815 66 45
E-mail: jorgen.folkeson@ramirent.se

We Do Sports
Axel Emanuelsson – Marknadschef, We Do Sports
Mobil: 0707-657724
Email: axel@wedosports.se

SLUT

Dp world