Hotel Tylösand, årets officiella hotell till Volvo Car Scandinavian Mixed
2022.05.31

Hotel Tylösand, årets officiella hotell till Volvo Car Scandinavian Mixed

För omedelbar publicering
tisdag den 31 maj, 2022

Konferensgrupp_HT_2021_1.jpg

Pressrelease Hotel Tylösand

”Ett samarbete med Hotel Tylösand känns helt naturligt, vi har genom samarbetet skapat bästa tänkbara förutsättningar för att minimera våra transporter, vilket är i linje med vår värdegrund.

Närheten till Halmstad Golfklubb skapar den perfekta mötesplatsen i en vacker och inspirerade miljö som bjuder in till det nätverkande som vi alla brinner för!”

Henrik Hilford Brander COO på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

”Som närmsta granne är vi både stolta och glada över att vara det officiella hotellet för Volvo Car Scandinavian Mixed - världens första jämställda golftävling.

På Hotel Tylösand tror vi på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade möten. Volvo Car Scandinavian Mixed är en innovativ plattform och mötesplats som bygger och stärker relationer samt inspirerar nästa generations förebilder - något som vi tror på och kan identifiera oss med.

Att jobba med miljö, hållbarhet och jämställdhet är lika naturligt för personalen på Hotel Tylösand som att ge gästerna en bra upplevelse under sin vistelse på hotellet. Därför känns det extra bra att få vara en del av ett evenemang som sätter dessa viktiga frågor i främsta rummet.

Vi ser fram emot att få hälsa alla spelare och besökare välkomna till Tylösand!

Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand

Om Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand, som sedan dess har skapat ett av västkustens mest unika upplevelseresort där modernt hotellboende kompletteras med ett flertal innovativa och högklassiga restauranger, ett branschledande spa, stor konferensanläggning, Sveriges största konstgalleri med inriktning på modern fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.

Läs mer på tylosand.se

SLUT

Dp world