Hotel At Six blir officiell partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2023.01.23

Hotel At Six blir officiell partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

At Six Lobby.jpg

Måndag 23e januari 2023

Hotel At Six blir årets officiella hotell till Volvo Car Scandinavian Mixed. Som hotellpartner blir At Six den centrala knutpunkten för tävlande och partners inför tävlingen i Stockolm den 8-11 juni. 

”Volvo Car Scandinavian Mixed är ett modernt golfevenemang som passar in i samtiden. Jämställdhet är inte en fråga för oss på At Six, utan här genomsyrar det allt vi gör. Därför känns det extra bra att kunna stötta ett viktigt initiativ som ger alla spelare samma självklara förutsättningar. Vi ser fram emot att välkomna den internationella golfeliten till vårt hotell och ge dem den kompletta At Six-upplevelsen”, säger Therese Mårtensson, General Manager på At Six.

På Brunkebergstorg i centrala Stockholm ligger omtalade At Six. Det prisbelönta hotellet har med sin mörka och konstnärliga stil länge varit en favorit bland både svenska och internationella resenärer. Nu står det klart att At Six med sina 343 rum blir Hospitality Partner hotellet Volvo Scandinavian Mixed 2023. Det innebär bland annat att man är det officiella boendet under turneringen och en viktig mötesplats för tävlande och partners.

Förutom boende kommer At Six även att anordna ett gediget program under turneringens gång. Med skräddarsydda aktiviteter, fester och tillställningar kommer man att vara ett exklusivt nav för turneringens spelare, partners och besökare. 

”Att spelare och partners känner sig välkomna och upplever det lilla extra är en självklarhet för oss. Värdegrunden som At Six har går hand i hand med evenemangets värderingar när det kommer till hållbarhet, jämställdhet och nytänkande. Därför är det med stolthet, stor glädje och trygghet vi kan presentera samarbetet med At Six för Volvo Car Scandinavian Mixed på Ullna Golf & Country Club”, säger Claes Nilsson, vd på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

Läs mer om At Six och Volvo Car Scandinavian Mixed på www.hotelatsix.com samt www.volvoscandinavianmixed.se.

För mer information, vänligen kontakta:
Therese Mårtensson, General Manager, At Six, therese.martensson@hotelatsix.com
Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed, pernilla@wedosports.se

Dp world