Geberit x Volvo Car Scandinavian Mixed 2022
2022.05.06

Geberit x Volvo Car Scandinavian Mixed 2022

För omedelbar publicering
fredag den 6 maj, 2022

Geberit.jpg

Pressrelease Geberit

"Vi är mycket glad över att kunna presentera en förlängning med vår partner Geberit. Att aktivt jobba med innovation och design för att optimera sin produkt för en mer hållbar framtid är en av flera gemensamma beröringspunkter som Geberit har med Volvo Car Scandinavian Mixed. Tillsammans kan vi kommunicera vikten av medvetna val för en bättre och mer hållbar framtid",

säger Henrik Hilford Brander, COO på We Do Sports 

"Vi är glada och stolta att fortsätta vårt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed.
Tävlingskonceptets värderingar stämmer överens med Geberits egna, vilket ger oss ett incitament att dela detta på ett fantastiskt event.

Vår vision är att förbättra livskvaliteten med innovativa och funktionella badrumslösningar. Vi utvecklar ständigt våra produkter, system och tjänster för att sätta nya standarder i egenskap av marknadsledare inom sanitetsteknik. 

Vårt Ecodesign-koncept som startade redan 2007 bygger på att optimera produktutvecklingen i sin helhet med processer, miljövänlighet och lång hållbarhet. Varje ny produkt som utvecklas skall vara bättre ur alla dessa avseenden än sin föregångare. Lägre CO2 avtryck, lägre energi och vattenförbrukning har stor inverkan på det totala resultatet.

På plats på eventet kommer vi ha en Geberit AquaClean-trailer där besökarna har möjlighet att prova vår AquaClean Mera duschtoalett. Duschtoaletter är stort i Europa, men i Sverige har toaletten, som skonsamt rengör med vatten, precis börjat väcka intresse. Kom och testa lyxmodellen under Volvo Car Scandinavian Mixed!"

säger Magnus Bergsten, Head of Product Management på Geberit.

Om Geberit
Geberit Group är marknadsledande i Europa inom sanitetsprodukter. Vi arbetar med en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, vilket ger ett unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumskeramik. Geberit äger Ifö som är ett av Sveriges största och mest omtyckta varumärken inom badrumsporslin och badrumsinredningar som inkluderar möbler, duschar och badkar. Ifö är unikt eftersom det är det enda badrumsporslin som tillverkas lokalt i Sverige.

Hållbarhet har alltid varit viktigt för Geberit och utgör en del av företagets identitet. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att vår hänsyn till miljön, ekonomiska faktorer och sociala frågor är i balans.

Miljövänliga, resursbesparande och hållbara produkter, produktionsprocesser som minimerar vatten- och energiförbrukning och rent dricksvatten har varit viktiga ämnen för Geberit under många år. Ansvarsfulla utbildningar, sociala projekt och en medvetenhet om socialt ansvar kring ämnet vatten är också våra fokusområden.

SLUT

Dp world