Bli funktionär | Volvo Car Scandinavian Mixed

Bli funktionär

Vi har ett antal funktionärspositioner under Volvo Car Scandinavian Mixed. Du hittar anmälningsformuläret längst ner på sidan.

Värd/Värdinna

Som värd/värdinna hjälper du till i vår Partner Lounge och Klubbhus och tar hand om tävlingens VIP gäster, sponsorer och partners. Du är representativ, service-minded och gillar att ta hand om människor. Du kommer stå på positioner där det är stort tryck så det krävs att du kan behålla lugnet och vara glad, trevlig och hjälpsam även under stressiga förhållanden.

Ålder: Minst 20 årArbetsdagar: 8-11 juni

Funktionärsservering

Uppdraget passar för dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och möta och prata med hela personalstyrkan samt alla caddies. Du är stresstålig, prestigelös och tycker om att träffa många människor. Maten levereras från vår matleverantör, så du hjälper endast till med att ställa fram den, fylla och se till det är rent och snyggt.

Ålder: Minst 15 årArbetsdagar: 5-11 juni

Creche

Crechen är ett barnområde där spelarnas barn kan leka. Här krävs att du är väldigt ansvarsfull, älskar barn och är initiativrik. Vi ser att du jobbat med barn innan, både små och stora. Denna position kräver att du kan tjänstgöra alla dagarna då igenkänningsfaktorn för barnen är viktig.

Ålder: Minst 18 årArbetsdagar: 8-11 juni

Biljett / Entré

Din uppgift är att scanna biljetter, sälja biljetter på plats samt lämna ut undanlagda biljetter. Arbetstempot är ofta intensivt och det krävs att du gillar att möta människor och har förmågan att vara glad, trevlig och behålla lugnet även under stressiga förhållanden.

Ålder: Minst 18 årArbetsdagar: 6-11 juni

Chaufför / Courtesy Car

Din uppgift är att köra spelare, VIP-gäster och partners. På denna position krävs att du är serviceinriktad och ett plus är om du talar engelska och har god lokalkännedom i området. Transport är en av de funktioner som öppnar först och stänger sist så det är bra om du är beredd på att jobba obekväma tider och har god körvana.

Ålder: Minst 22 år (körkort är givetvis ett krav)Arbetsdagar: 5-11 juni

Course Service

Vi söker dig som har vana att köra golfbil samt kan orientera dig på en golfbana. Din uppgift är att fylla på vatten på alla tees, bananer, Dagsprogram, Magasin etc. Du ska vara snabb och flexibel då det ofta behöver fyllas på med kort varsel.

Ålder: Minst 18 år (körkort krävs för att köra golfbil)Arbetsdagar: 5-11 juni

Säkerhet / Bevakning (Badge Control)

Vi söker dig som är lugn och trygg och inte är rädd för att stoppa obehöriga som försöker ta sig in på områden de inte har access till. I denna position behöver du ha ett proffsigt bemötande, kunna säga nej och ha starka ben då det är en stillastående position. Uppgiften består i att se till så att enbart personer med rätt access har tillträde till visa känsliga områden på banan. Du kan t.ex. stå utanför klubbhuset, Players Lounge, VIP-läktaren m.m. Vid varje position finns en lathund att utgå från så du enkelt vet vilka som har access till just det området.

Ålder: Minst 20 år Arbetsdagar: 5-11 juni

TV-Produktion

Du kommer ingå i team som leds av ETP, European Tour Production som är ansvarig för TV sändningen. Ett spännande uppdrag där du kommer nära spelet och får följa spelarna på nära håll. Du måste ha mycket goda kunskaper i golf, vara trygg i det engelska språket, både att prata och ta emot instruktioner. Det är snabba omställningar så det krävs att du kan hålla lugnet. Funktioner inom uppdraget är att fånga upp ljudet mellan spelare/caddie, ”spotter” som meddelar vad som händer i tilldelad boll så produktionen kan styra om kameror samt ”buggie driver” som assisterar kameramännen. Här krävs att du kan arbeta alla dagarna.

Ålder: Minst 18 årArbetsdagar: 8-11 juni

Carryboards

Rollen som Carryboard innebär att man går med en boll hela rundan och bär den resultattavla som visar vilka spelare det är som spelar och deras nuvarande score. Du håller koll på hur det går för spelarna i bollen och uppdaterar skylten löpande. Det är en väldigt rolig roll då du befinner dig innanför repen och får se spelet på riktigt nära håll. Det är samtidigt en fysiskt krävande position då skylten väger några kilo och man ska hålla denna upprätt i alla 18 hål. Vid behov ska du också hjälpa de funktionärer som är utspridda längs banan om det behövs flytta publik eller liknande.

Ålder: Minst 18 årArbetsdagar: 8-11 juni