Bli funktionär | Volvo Car Scandinavian Mixed

Bli funktionär

Vi har ett antal funktionärspositioner under Volvo Car Scandinavian Mixed. Du hittar anmälningsformuläret längst ner på sidan.

Vi ber att du endast ansöker som volontär om du kan jobba under minst 3 dagar av tävlingsdagarna torsdag-söndag. Om vi får fullt med ansökningar kommer företräde ges till de som kan ställa upp som volontär i 5 dagar, sedan 4 dagar och sedan 3 dagar. Alla volontärer som arbetar minst 3 dagar kommer att få kläder med logotype för evenemanget.

Värd/Värdinna

Som värd/värdinna hjälper du till i vår Partner Lounge och Klubbhus och tar hand om tävlingens VIP gäster, sponsorer och partners. Du är representativ, service-minded och gillar att ta hand om människor. Du kommer stå på positioner där det är stort tryck så det krävs att du kan behålla lugnet och vara glad, trevlig och hjälpsam även under stressiga förhållanden.

Ålder: Minst 20 årArbetsdagar: 6-9 juni

Position fulltalig

Funktionärsservering

Uppdraget passar för dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och möta och prata med hela personalstyrkan samt alla caddies. Du är stresstålig, prestigelös och tycker om att träffa många människor. Maten levereras från vår matleverantör, så du hjälper endast till med att ställa fram den, fylla och se till det är rent och snyggt.

Ålder: Minst 15 årArbetsdagar: 3-9 juni

Position fulltalig

Biljett / Entré

Din uppgift är att scanna biljetter, sälja biljetter på plats samt lämna ut undanlagda biljetter. Arbetstempot är ofta intensivt och det krävs att du gillar att möta människor och har förmågan att vara glad, trevlig och behålla lugnet även under stressiga förhållanden.

Ålder: Minst 18 årArbetsdagar: 6-9 juni

Position fulltalig

Chaufför / Courtesy Car

Din uppgift är att köra spelare, VIP-gäster och partners. På denna position krävs att du är serviceinriktad och ett plus är om du talar engelska och har god lokalkännedom i området. Transport är en av de funktioner som öppnar först och stänger sist så det är bra om du är beredd på att jobba obekväma tider och har god körvana.

Ålder: Minst 22 år (körkort är givetvis ett krav)Arbetsdagar: 3-9 juni

Position fulltalig

Course Service

Vi söker dig som har vana att köra golfbil samt kan orientera dig på en golfbana. Din uppgift är att fylla på vatten på alla tees, bananer, Dagsprogram, Magasin etc. Du ska vara snabb och flexibel då det ofta behöver fyllas på med kort varsel.

Ålder: Minst 18 år (körkort krävs för att köra golfbil)Arbetsdagar: 3-9 juni

Position fulltalig

Säkerhet / Bevakning (Badge Control)

I denna position behöver du ha ett proffsigt bemötande, kunna säga nej och ha starka ben då det är en stillastående position. Uppgiften består i att se till så att enbart personer med rätt access har tillträde till visa känsliga områden på banan. Du kan t.ex. stå utanför klubbhuset, Players Lounge, VIP-läktaren m.m. Vid varje position finns en lathund att utgå från så du enkelt vet vilka som har access till just det området.

Ålder: Minst 20 år Arbetsdagar: 3-9 juni

Position fulltalig

Carryboards

Rollen som Carryboard innebär att man går med en boll hela rundan och bär den resultattavla som visar vilka spelare det är som spelar och deras nuvarande score. Du håller koll på hur det går för spelarna i bollen och uppdaterar skylten löpande. Det är en väldigt rolig roll då du befinner dig innanför repen och får se spelet på riktigt nära håll. Det är samtidigt en fysiskt krävande position då skylten väger några kilo och man ska hålla denna upprätt i alla 18 hål. Vid behov ska du också hjälpa de funktionärer som är utspridda längs banan om det behövs flytta publik eller liknande.

Ålder: Minst 18 årArbetsdagar: 6-9 juni

Position fulltalig

Informationstält

Din uppgift är att befinna dig i infotältet där våra besökare kommer för att ställa sina frågor eller om dom behöver hjälp med något. Här krävs det att du gillar att möta människor och har förmågan att vara glad och trevlig. Informationstältet kommer befinna sig i sponsorbyn, så du är med där allt händer!

Ålder: Minst 18 årArbetsdagar: 6-9 juni

Position fulltalig

Funktionärspositionerna är fyllda för 2024.