Eleiko går in som lokal partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022
2022.03.03

Eleiko går in som lokal partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022

För omedelbar publicering
Torsdag den 3 mars, 2022

eleiko-julia-5.jpg

Pressrelease Eleiko

”Vi ser fram emot att tillsammans med Eleiko förflytta idrotten golf till nästa nivå. Att tillsammans kunna inspirera och informera kring vikten av fysisk träning och styrka är en naturlig del av detta partnerskap som dessutom starkt knyter ann till vår gemensam värdegrund där innovation och jämställdhet är två grundpelare.” 

⁠- Henrik Hilford Brander, COO We Do Sports

”Vi är stolta över att kliva in som partners till Volvo Car Scandinavian Mixed 2022. Innovation och jämställdhet är viktiga delar av Eleikos DNA och det känns därför som en självklarhet att samarbeta med Volvo Car Scandinavian Mixed. Vi har som vision att göra människor starkare, i sin sport såväl som i livet, och ser detta som en möjlighet att nå ut till professionella golfare såväl som golfentusiaster. Som lokal partner ser vi fram emot att kunna välkomna Europas bästa damer och herrar till vår vackra hemstad Halmstad i sommar.”

- Erik Blomberg, VD på Eleiko.

Om Eleiko
Familjeföretaget Eleiko grundades 1957 i Halmstad och har under 60 års tid arbetat för en starkare värld. Vi började med att tillverka våffeljärn, men bytte sedan bana 1957 för att producera skivstänger. 1963 var vi sedan först i världen med att tillverka en skivstång som höll en hel tävling utan att gå sönder - och sedan dess har den slagit över 1000 världsrekord. Idag finns vi representerade över hela världen och vår träningsutrustning finns hos allt från gymkedjor, crossfit-boxar, företag, hotell och privatpersoner. 

En hållbar värld är för oss en starkare värld - både när det gäller människor och miljö. Vi arbetar med CSR-frågor och identifierar ständiga förbättringsmöjligheter i våra processer, produktutveckling och bland leverantörer så att vi kan göra mer för miljön och främja hållbara metoder.

Dp world