Dormy förlänger sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed
2022.05.04

Dormy förlänger sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed

För omedelbar publicering
onsdag den 4 maj, 2022

Dormy 2.jpg

Pressrelease Dormy

”Dormy är inte bara en viktig partner för oss utan en viktig aktör inom svensk och europeisk golf. Otroligt kul att vi fortsatt har ett samarbete med en av golfsveriges starkaste aktörer inom branschen. Via partnerskapet med Volvo Car Scandinavian Mixed så står vi tillsammans upp för idrotten golf och tävlingens värdegrund, något som vi båda vill kommunicera för att skapa förutsättningar för nästa generations golfare.”

-       Henrik Hilford Brander, COO på We Do Sports. 

”Varje dag möter vi golfälskare från hela landet i våra varuhus eller på vår sajt. Det är fantastiskt. Nu ska det bi härligt att få träffa alla i golfmiljö och få vara med att bidra till att göra Volvo Scandinavian Mixed till golfens absoluta epicentrum i Sverige och mötesplatsen där alla som tycker om spelet vill vara.”

-       Anders Wall, VD på Dormy

Om Dormy
Dormy grundades i en liten golfshop i Askersund 1994, men har idag vuxit till att vara en av Europas största återförsäljare inom golfutrustning. Företaget har för närvarande 13 golfvaruhus runt om i landet och bedriver också en omfattande e-handel på åtta olika marknader via plattformen dormy.com

Golfbanan är den vackraste av idrottsplatser och den vill också att framtida generationer ska kunna njuta av. Genom vår omfattande hållbarhetsstrategi försöker vi på Dormy hela tiden bli lite bättre varje dag och fatta kloka beslut som gör stor nytta både på kort och lång sikt.

SLUT

Dp world