Creative Technology fortsatt teknikleverantör för Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2023.05.25

Creative Technology fortsatt teknikleverantör för Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

För omedelbar publicering
Torsdag den 25 maj, 2023

CT boiler-1.jpg

Pressrelease

“Partnerskapet med Creative Technology betyder fortsatt oerhört mycket för oss och vi ser fram emot att kunna arrangera tävlingen tillsammans i år igen. Med Creative Technology kan vi leverera en förstklassig upplevelse till alla besökare och tv-tittare runt om i världen. Att kunna förlita sig på en världsledande partner som Creative Technology när vi arrangerar detta evenemang känns väldigt bra och betryggande. Vi vet att det levereras kvalité och upplevelser i värdklass. Med innovativa digitala lösningar hjälper CT oss på resan som det mest hållbara evenemanget på DP World Tour och LET”, säger Henrik Hilford Brander, COO We Do Sports.

I mer än 20 år har Creative Technology (CT) levererat teknik till tävlingen och kommer även i år att bidra till en förhöjd publikupplevelse på banan genom att placera ut mobila storbildskärmar, digitala scoreboards och ljudanläggningar så att publiken kan hänga med i tv-sändningen från flera olika platser runt om den vackra golfanläggningen.

– Vi på CT älskar sport. Det är fantastiskt att få vara med och skapa en bra upplevelse ute på banan för alla de golftokiga åskådare som finns i Sverige och att göra detta eventet till en härlig upplevelse för både spelare och publik. Det är kul att jobba ihop med We Do Sports och med deras passion för golfsporten som vi naturligtvis delar. Vi är säkra på att tävlingen på vackra Ullna kommer bli något alldeles extra, säger Patrik Dejve, Managing Director på Creative Technology.

Creative Technology arbetar med att minimera sina kunders miljöpåverkan genom att erbjuda effektiva hyreslösningar för event och möten. CT är ett globalt företag som alltid strävar efter att tillhandahålla teknik från närmaste CT-lager för att minimera transporter, oavsett var i världen eventet hålls. CT erbjuder även effektiva mjukvarubaserade lösningar för att skapa interaktiva digitala möten, som i många fall kan ersätta eller komplettera fysiska möten.

Om Creative Technology
Creative Technology skapar och levererar avancerade tekniska lösningar till fysiska och digitala evenemang inom områden som företagsevent, underhållning, sport och mässor. Vi erbjuder även fasta installationer och support inom såväl detaljhandel och bilindustri som på museer och offentliga platser. Vår erfarenhet sträcker sig över en stor mängd nationella och internationella projekt såsom Eurovision Song Contest, Olympiska spel, turnéer, konserter, arenaproduktioner, festivaler, galamiddagar och tv-shower.

Vår långa erfarenhet och djupgående kunskap i kombination med innovativa lösningar inom ljud, ljus, bild, kamera, scener och IT gör att vi har vad som krävs för att förverkliga vilket evenemang som helst – oavsett storlek, bransch eller geografisk plats. Vi lägger stor vikt vid att alltid leverera enligt högsta standard i alla led och därigenom utveckla långvariga relationer med våra kunder.

Creative Technology är en del av NEP Group, ett internationellt medietjänstbolag baserat i Pittsburgh, USA. CT finns i 17 länder i Europa, Nordamerika, Asien, Australien och Mellanöstern. Här i norra Europa har vi kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Creative Technology och Volvo Car Scandinavian Mixed på https://www.ct-group.com/se/sv/samt www.volvoscandinavianmixed.se.

SLUT

Dp world