Cliens Kapitalförvaltning blir partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2023.05.04

Cliens Kapitalförvaltning blir partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

För omedelbar publicering
Torsdagen den 4 maj 2023

Cliens.jpg

Pressrelease

Cliens Kapitalförvaltning är stolta över att kunna presentera sitt partnerskap med Volvo Car Scandinavian Mixed 2023!

- Vi är mycket glada över att vara med som partner till golftävlingen Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. I takt med att vi har vuxit kraftigt på den privata sparmarknaden ser vi detta som en utmärkt möjlighet att möta både befintliga och potentiellt nya kunder i ett unikt idrottssammanhang där män och kvinnor tävlar på lika villkor och i en fantastisk inramning på en av Sveriges bästa golfbanor, säger Martin Öqvist, VD på Cliens Kapitalförvaltning

Som partner kommer Cliens att ha en stor närvaro under hela evenemanget, bland annat genom att ha personal på plats i sponsorbyn för att berätta om vår fondförvaltning.

- Vi är glada och stolta över att kunna presentera vårt nya partnerskap med Cliens Kapitalförvaltning, ett ledande bolag inom branschen som delar våra värderingar kring hållbarhet och jämlikhet. Detta partnerskap är särskilt relevant i dagens situation, där fokus på den privata sparmarknaden har blivit allt viktigare. Vi är stolta över att arbeta tillsammans med Cliens för att främja hållbara investeringsstrategier där vårt gemensamma fokus på en hållbar värdegrund varit en drivkraft i detta partnerskap. Vi ser mycket fram emot Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 tillsammans med Cliens Kapitalförvaltning, säger Claes Nilsson, vd på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

Om Cliens Kapitalförvaltning
Cliens Kapitalförvaltning är ett ägarlett och fristående fondbolag vars målsättning är att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning. Våra förvaltare är specialister på aktie- och räntemarknaden och vår verksamhet består av fondförvaltning och diskretionär förvaltning. Cliens utsågs till Årets fondbolag, Årets Sverigefond och Årets Småbolagsfond 2021 samt även Årets Småbolagsfond 2022. Totalt förvaltas cirka 30 miljarder kronor.

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Cliens Kapitalförvaltning och Volvo Car Scandinavian Mixed på www.cliens.se samt www.volvoscandinavianmixed.se.

För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Henriks, Cliens Kapitalförvaltning,
tomas.henriks@cliens.se
Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed,
pernilla@wedosports.se

SLUT

Dp world