Clarion Hotel® & Congress Sea U i Helsingborg blir officiell partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2024
2024.02.21

Clarion Hotel® & Congress Sea U i Helsingborg blir officiell partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2024

För omedelbar publicering onsdag den 21 februari 2024

ClSeaU-exteriör4 (5).jpg

Pressrelease

Clarion Hotel® & Congress Sea U blir årets officiella hotell till Volvo Car Scandinavian Mixed. Som hotellpartner blir Sea U den centrala knutpunkten för tävlande och partners inför tävlingen i Helsingborg den 6–9 juni. 

”Vi är otroligt glada över att få välkomna Volvo Car Scandinavian Mixed till Helsingborg och Clarion Hotel® & Congress Sea U. Eventet är viktigt för Helsingborg som stad. Det kommer att bli ett event i världsklass med det globala intresset och det unika hållbarhets- och jämställdhetskonceptet. Det går också hand i hand med våra värderingar. Vi brinner för mångfald, jämställdhet och inkludering, vi kallar det Room For All och det är just vad som gör denna tävling så speciell. Vi ser fram emot att välkomna tävlande, partners, och Helsingborgare till Clarion Hotel® & Congress Sea U i början på juni då hotellet kommer att vara fullt av härliga möten, spännande event och happenings”, säger Nicki Eby, General Manager på Clarion Hotel® & Congress Sea U.

Clarion Hotel® & Congress Sea U i Helsingborg öppnade 2021 och blev genast en av Sveriges starkast lysande stjärna på hotellhimlen. Med sitt läge precis vid vattnet, utsikt över Öresund och placering mitt i city är det en given mötesplats för internationella möten, en destination för semestersökare och ett vardagsrum för locals som vill träffas över en kaffe eller en cocktail. Hotellet har en rooftop bar med en känsla som tar dig till Franska rivieran och en uppvärmd pool som ger dig avslappning när det behövs som bäst. Hotellets restaurang AMA serverar asian fusion i en intim miljö precis vid kajkanten. Hotellet har 250 exklusivt inredda rum och ett underjordiskt garage. Konferensvåningen är hotellets hjärta och består av 20 lokaler vara av den största - kongressen rymmer över 1000 personer.

”Vi är oerhört glada och stolta över att meddela att årets officiella hotell för Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 blir Clarion Hotel®& Congress Sea U i Helsingborg. Detta partnerskap är en symbol för vår strävan att skapa en oförglömlig upplevelse för spelare, partners och alla inblandade.

Vårt engagemang för att varje deltagare i evenemanget ska känna sig välkommen och uppskattad sträcker sig långt bortom golfbanan. Det är med stor glädje vi ser fram emot att nyttja Clarion Hotel® & Congress Sea Us enastående faciliteter. Deras fantastiska team står redo att överträffa förväntningarna med sitt engagemang och sin service. Vi är övertygade om att den värdegrund som Sea U representerar - en blandning av innovation, hållbarhet och inkludering - perfekt speglar andan av Volvo Car Scandinavian Mixed.

Med Helsingborgs soliga och somriga känsla som bakgrund, lovar vi en vecka fylld av golf i världsklass, varma möten och oförglömliga minnen. Det är med stolthet och glädje vi går in i detta samarbete med Clarion Hotel® & Congress Sea U, och tillsammans ser vi fram emot att välkomna er till en spektakulär vecka”, säger Claes Nilsson, VD på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed.

Vi ser detta som början på en fantastisk relation och en möjlighet att ytterligare berika Volvo Car Scandinavian Mixed med kvalitet och innovation. Tack Clarion Hotel® & Congress Sea U för att ni delar vår vision och hjälper oss att göra detta evenemang till något alldeles extra. Väl mött i Helsingborg för en makalös upplevelse!

Läs mer om Sea U och Volvo Car Scandinavian Mixed på https://www.strawberryhotels.com/hotels/sweden/helsingborg/clarion-hotel-sea-u/ samt www.volvoscandinavianmixed.se.

För mer information, vänligen kontakta:

Nicki Eby, General Manager, Clarion Hotel & Congress Sea U, nicki.eby@strawberry.se

Henrik Hilford Brander, Partnership Sales Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed, henrik@wedosports.se

SLUT

Dp world