Cityaktiviteter för hela familjen under Volvo Car Scandinavian Mixed
2022.04.28

Cityaktiviteter för hela familjen under Volvo Car Scandinavian Mixed

Den 9-12 juni spelas världens första helt jämställda golftävling på Halmstad Golfklubb – Volvo Car Scandinavian Mixed. Evenemanget märks även av i city, där Stora torg görs om till en Fan Zone. 

VSM Fan Zone.jpg

I sommar riktas golfvärldens blickar mot Halmstad när Volvo Car Scandinavian Mixed spelas i Tylösand och tv-sänds i drygt 160 länder. Ett stort och betydelsefullt evenemang som ska kännas i hela staden. En del i detta är att aktivera Stora torg som en Fan Zone under evenemanget med food court, konserter, aktiviteter för både barn och vuxna samt möjlighet att följa tävlingen via storbildsskärm i en härlig lounge-miljö, mitt i hjärtat av Halmstad. 

Fan Zone är en kostnadsfri förlängning av Volvo Car Scandinavian Mixed och bjuder på allt från prova på-aktiviteter och tävlingar till musik och underhållning på scen med bland andra Sebastian Lara och Eva Ina. 

– Vi räknar med omkring 25 000-30 000 besök de här dagarna och det känns jättebra att kunna erbjuda ett så starkt lokalt utbud som vi gör, både när det gäller underhållning och god lokalproducerad mat och dryck. Vi är säkra på att här finns något för alla, säger Linus Engdahl som är projektledare för Volvo Car Scandinavian Mixed Fan Zone. 

Programmet i urval: 
Alla dagar 9-12 juni


- ⁠Putta och chippa på Dormys aktivitetsyta
- ⁠Food court Fan Zone  

Fredag 10 juni

- Von Sicard 
- Blomkattdansen 
- Eva Ina 

Lördag 11 juni

- Long Drive med Sandra Carlborg 
- RBU och Young Gamers möter golfproffs i Mario Golf: Super Rush 
- Utomhusbio 
- Shiba 
- KEV 
- Sebastian Lara 

Söndag 12 juni

- Pyssel och show 
- Gympaäventyr med Ministuds 

Se hela programmet på: 
https://www.destinationhalmstad.se/evenemang?sv.target=12.1ab5eabc17db94813782472d&sv.12.1ab5eabc17db94813782472d.route=%2Fevent&id=rxd1krXBLZu7D3PEVAbQ

Kontakt 
Linus Engdahl 
Projektledare Volvo Car Scandinavian Mixed Fan Zone 
Mobil: 070-655 11 55 
E-post: linus.engdahl@halmstad.se

Dp world