Carotte blir officiell cateringpartner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2023.05.12

Carotte blir officiell cateringpartner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

För omedelbar publicering
Fredagen den 12 maj 2023

Carotte boiler.jpg

Pressrelease

Vi är väldigt glada och stolta över att jobba tillsammans med Carotte inför årets upplaga av Volvo Car Scandinavian Mixed!

Carotte har erlagts uppdraget som fullservicepartner för mat- och dryckesupplevelsen under Volvo Car Scandinavian Mixed. Tillagning och servering av mat- och dryck, samt bemanning av samtliga serveringsenheter signeras Carotte, under evenemanget på Ullna Golf & Country Club den 8–11 juni 2023. 

- Att få bidra till att höja besöksupplevelsen under Volvo Car Scandinavian Mixed genom mat och dryck är en fjäder i hatten för oss på Carotte. Tävlingen belyser den högst aktuella jämställdhetsaspekten av golfen och idrotten i stort. Som världens första helt jämställda golftävling ställs 78 av Europas bästa damer mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispengar och pokal, säger Oscar Durling, VD Carotte Food & Event.

För att skapa den bästa möjliga upplevelsen för besökarna på plats så byggs åtta etableringar i form av barer och pop-up -restauranger runt om hela tävlingsområdet. Till det adderas uppdraget att servera 500 volontärer, media, spelare, caddies och samarbetspartners. Tävlingen väntas locka mellan 40–50 000 besökare. 

- Vi är glada och stolta över att kunna presentera vårt nya partnerskap med Carotte som blir årets officiella cateringpartner till tävlingen. Carotte är en ledande aktör på marknaden inom evenemang och catering med en bred kompetens inom mat och dryck. Med en hög servicenivå och ett eget bemanningsbolag ser Carotte till att personalen är välutbildad och serviceinriktade för att ta hand om våra besökare på bästa sätt, även på evenemang av denna storlek, säger Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed

Mycket att uppleva på plats 
- Tillsammans med Carotte strävar vi efter att erbjuda en evenemangsupplevelse utöver bara golfen, där mat och dryck kommer att spela en viktig roll. Hos oss kommer ni kunna njuta av en fräsch smoothie på väg till första tee, en modern välkomponerad lunch i Mixed Village till tonerna av vår DJ eller kanske i någon av våra hospitality lounger. Carotte är en lokal, ISO-certifierad aktör med produktion runt hörnet som har ett etablerat samarbete med Generation Waste. Det går helt i linje med vårt hållbarhetsfokus där vi strävar efter att minska matsvinnet, säger Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed

- Premiumevenemang av det här slaget ställer höga krav på organisationen. Ett långt planeringsarbete börjar nu nå sitt mål och vi är väl rustade inför att välkomna gästerna tillsammans med femton kockar och ett serviceteam på fyrtio medarbetare, säger Oscar Durling, VD Carotte Food & Event.

--

För mer information, vänligen kontakta:

Alexandra Sjöholm, Marknadschef, Carotte
alexandra@carotte.se

Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed, pernilla@wedosports.se

Om Carotte
Carotte grundades 1982 och är idag en av Stockholms snabbast växande och största företagsgrupper inom facility services genom möten, catering och service med en samlad omsättning över 140 MSEK år 2022, 85 medarbetare på heltid och 500 på deltid. Koncernen består av de tre dotterbolagen Carotte Food&Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping och ägs sedan 2019 av bröderna Christian och Magnus Mertzig samt ledningen. 

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Carotte och Volvo Car Scandinavian Mixed på www.carotte.se samt www.volvoscandinavianmixed.se.

SLUT

Dp world