Biljettsläpp Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2022.12.06

Biljettsläpp Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

För omedelbar publicering
Tisdag den 6 december

Nyhetsbild.jpg

Pressrelease

Äntligen finns biljetter att köpa till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 som kommer spelas den 8–11 juni på Ullna Golf & Country Club, endast 30 minuter utanför Stockholm. 

Efter förra årets succé på Halmstad Golfklubb och Linn Grants uppvisning ser vi oerhört mycket fram emot 2023. Samsanktionerat med Ladies European Tour och med tio-faldiga Major vinnaren Annika Sörenstam som värd för tävlingen, var vi först i världen med vårt unika koncept år 2021. 78 herrar och 78 damer spelar i samma tävling, om samma prispott och om samma pokal. 

”Jag ser mycket fram emot att tävlingen kommer att spelas i min hemstad Stockholm,” säger Sörenstam.

"Jag är otroligt stolt över att kunna inspirera nästa generations manliga och kvinnliga golfare, samtidigt som jag understryker värderingar kring jämställdhet och hållbarhet, vilket känns väldigt bra. Jag blev förälskad i golfen som ung tjej och spelade banor i närheten av Ullna Golf & Country Club, och vi förväntar oss att de svenska fansen sluter upp i juni. Det kommer med all säkerhet att bli en spännande vecka!”

Letar du efter den perfekta julklappen? Ett begränsat antal Early Bird biljetter och Premiumbiljetter, inkluderat tillgång till en extra läktare, bra erbjudande på mat och dryck, kommer finnas tillgängliga under en begränsad period. Ullna Golf & Country Club har en begränsad kapacitet så passa på att köpa era biljetter i tid. 

Tidigare i år skrev Linn Grant historia som den första kvinnliga vinnaren på DP World Tour, där hon med nio slag tog hem segern på hemmaplan. 

Biljettkategorier

Entrébiljett
Pris: Från 295 kr

Premiumbiljett – helhetsupplevelse i världsklass
Pris: Från 750 kr

Tvådagarsbiljett – torsdag + fredag
Pris: Från 550 kr

Tvådagarsbiljett – lördag + söndag 
Pris: Från 650 kr

Veckobiljett
Pris: 999kr

Nu laddar vi inför Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 på Ullna Golf & Country Club 8-11 juni! 

Vi ses där!

Dp world