Besök Volvo Car Scandinavian Mixed och bli samtidigt en bättre golfspelare!
2024.05.30

Besök Volvo Car Scandinavian Mixed och bli samtidigt en bättre golfspelare!

pga 2.jpg

Samtidigt som du besöker tävlingen för att uppleva proffsgolf på plats, så har du också möjlighet att förbättra ditt eget spel. Kan det bli bättre?

Vi är otroligt glada över att ha fått den unika möjligheten att erbjuda lektioner under Scandinavian Mixed mellan den 6-8 juni på Vasatorps GK. Besök oss på rangen och träffa några av våra erfarna och grymt duktiga PGA Professionals som gärna delar med sig av sin passion för spelet.

Hur fungerar det?
Kom förbi rangen när det passar dig. Där möter du en av våra PGA Pros som är redo att hjälpa dig, vare sig du är nybörjare eller en erfaren spelare och vi lovar att det är värt ett besök. Vi har en stark uppsättning av rutinerade tränare.

Behöver jag boka tid?
Nej, det är drop-in som gäller, så det är bara att dyka upp när det passar dig. Om det skulle vara kö, kan du alltid registrera dig för vårt nyhetsbrev under tiden. Då är du även med i utlottningen av 3 dussin ProV1 golfbollar.

Var hittar jag er?
Längst till höger på rangen, och vår placering är tydligt markerad med blåa PGA-flaggor, bredvid Titleist.

När finns ni på plats?
Vi kommer att finnas på plats mellan kl 10.00-15.00, torsdag till lördag.

Kostar det något?
Nej, det är såklart helt kostnadsfritt.

Ska jag ha med mig något?
Nej, både klubbor och bollar finns på plats. Ett glatt humör är dock alltid uppskattat.

Välkommen till Volvo Car Scandinavian Mixed! 

Om PGA of Sweden
PGA of Sweden grundades 1932, och är en organisation för PGA Professionals, Tränare Spelare och Klubbchefer. PGA består av över 1200 medlemmar som alla är hängivna att stärka och utveckla golfspelaren och golfsporten med spelets idé som utgångspunkt.

Dp world