American Express blir partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023
2023.05.30

American Express blir partner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

För omedelbar publicering
Tisdagen den 30 maj, 2023

AMEX boiler.jpg

Pressrelease

- Vi är stolta över att American Express Nordic kliver in som ny partner.Detta partnerskap betyder oerhört mycket för oss och vi ser fram emot att ha med en så viktig partner inför årets tävling. Att ett internationellt starkt varumärke som Amex väljer Volvo Car Scandinavian Mixed som plattform för att skapa, vårda och stärka sina kundrelationer är något som vi ser som väldigt positivt, säger Henrik Hilford Brander, COO We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed

American Express kommer finnas på plats på flertalet områden under tuneringen. Samtliga American Express-medlemmar ges access till att gå före i kön via Amex Fast Track vid VIP/Partner-entrén när de visar upp sitt American Express kort tillsammans med sin biljett. Alla gäster till turneringen välkommnas till att besöka Amex tält i Mixed Village samt slå sig ner vid  Amex Viewing point vid 9e inspel.

Om American Express
Sedan 1850 har American Express strävat efter att uppgradera våra medlemmars livsstil genom att erbjuda dem exklusiva förmåner, exceptionell service och marknadsledande bonussystem. Med Amex Platinum får du som medlem ta del av ett brett utbud av exklusiva förmåner. Njut av gastronomiska upplevelser med Dining by Amex, obegränsad tillgång till över 1 400 flygplatslounger och ta Fast Track genom säkerhetskontrollen. Res trygg i vetskapen om att du har en av marknadens starkaste reseförsäkringar och samla Amex-poäng på alla dina köp. Upplev livet utöver det vanliga – med Amex.

Om Volvo Car Scandinavian Mixed
Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om American Express och Volvo Car Scandinavian Mixed på https://www.americanexpress.com/sv-se/ samt www.volvoscandinavianmixed.se.

SLUT

Dp world